Aangepast op 7 januari 2019

Let op: Het cursusaanbod kunt u het beste bekijken via een computer of een laptop. De iPad versie werkt niet optimaal.

De volgende cursussen staan voor dit jaar gepland:

1/ The digital denture: kunt u daar nog omheen? Op vrijdag 1 februari 2019 geef ik weer deze ééndaagse cursus in samenwerking met de stichting Implant College, U kunt zich opgeven via Implant College: https://implantcollege.eu. Voor meer informatie kijk onder het kopje ‘CURSUSAANBOD’.

 

2/ De volledige gebitsprothese, een update

In samenwerking met ACTA-DE geef ik samen met Daniel Wismeijer een twee-daagse cursus over de volledige prothese met de titel: ‘De volledige gebitsprothese, een update’ op donderdag 24 en vrijdag 25 januari 2019. Deze zit bijna vol. De volgende cursus is gepland op donderdag 19 en vrijdag 20 september 2019. Voor meer informatie en als u zich wilt opgeven verwijs ik u naar de website van ACTA-DE.

 

3/ De prothese academie. Dit is een acht-daagse volledige prothese cursus die ik geef in samenwerking met de stichting Implant College. Alle denkbare onderwerpen op terrein van gebitsprothesen komen aan de orde.

De data zijn 20 maart, 10 april, 22 mei, 19 juni, 11 september, 9 oktober, 20 november en 18 december 2019. Dat zijn allemaal woensdagen. De kosten bedragen € 4.400 voor de gehele cursus. U kunt zich opgeven via Implant College: https://implantcollege.eu. Voor meer informatie kijk onder het kopje ‘CURSUSAANBOD’.

 

Daarnaast verzorg ik op verzoek de cursus:

4/ Evidence based tandheelkunde: ‘Wat moet je daarmee in de  praktijk?’ De cursus is een eye-opener voor iedereen die wil weten hoe evidence based tandheelkunde in elkaar steekt. Het kan op een halve dag of een avond verzorgd worden, maar ook als dagcursus (in uitgebreider vorm). Deze cursus is geschikt voor equal-groeps, afdelingen, en dergelijke. Wilt u meer weten, kijk onder het kopje ‘CURSUSAANBOD’. Voor meer informatie kunt u me bellen (030-6561460) of mailen (mvwaas@live.nl).